Saratele

de Teo in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2010 | 19212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 1 lingura sare
  • 250 g untura
  • 100 g margarina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt,
  • 200 g branza de capra
  • cascaval razuit pentru ornat
  • chimen, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se framanta o coca din ingredientele mentionate mai sus, se intinde o foaie si se taie dupa preferinta. Se ung cu ou si se presara cascaval razuit, mac si chimen. Se dau la cuptor pana cand se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Miha 1

15.03.2010, 10:12

Nu stiu de la ce mi se trage dar azi as manca niste saratele.

Teo 1

15.03.2010, 19:26

dupa ziua de ieri, astazi mi-a fost rau; am gustat din toate si ''bietulstomac'' a cedat la atata incarcatura;

nadina73 1

30.03.2010, 02:43

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paine