Aperitiv tarta cu broccoli, ciuperci si cartofi

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2017 | 3765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 3 fire ceapa verde
  • 5 ciuperci champignion
  • 1 broccoli mic (15 buchetele)
  • 2 cartofi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 50ml smantana
  • 2 linguri pesmet
  • 70g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu broccoli, ciuperci si cartofi:

Cureti cartofii de coaja, ii tai cubulete si ii pui la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti pe jumatate, ii scurgi de apa si ii lasi sa se raceasca.

Speli ciupercile champignon, le stergi cu un prosop absorbant (daca vrei, le cureti coaja, dar nu e musai) si le tai felii subtiri.

Desfaci buchetelele de broccoli si le speli.

Calesti in 2 linguri de ulei, ciupercile si ceapa taiata rondele. Dupa ce scade apa lasata de ciuperci, adaugi condimentele, apoi adaugi cartofii si broccoli si mai lasi cateva minute sa se caleasca.

Mixezi ouale cu smantana si sare si le adaugi peste amestecul de legume racit. Adaugi cascavalul ras si amesteci pana se omogenizeaza compozitia.

Intinzi aluatul foietaj si il transferi in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si il intepi cu furculita din loc in loc. Presari pesmetul peste aluat. Adaugi compozitia si tai surplusul de aluat. Introduci tava in cuptorul incins la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute. Lasi sa se raceasca putin si servesti tarta. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu broccoli, ciuperci si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pipérade basquaise