Saratele

de Teo in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2010 | 19218 vizualizari

COMENTARII (9)

Bucataras 1

14.03.2010, 21:54

Teo, la multi ani! Toate fetele ti-au urat aici: http://www.bucataras.ro/retete/4211/tort-de-zapada.html . Intra unde ai scris Tort de zapada sa citesti mesajele

Rocsi 1

14.03.2010, 22:14

ma servesc si eu cu cateva

cccris 1

14.03.2010, 23:59

mor dupa chimen

mihaelar63 1

15.03.2010, 00:07

este condimentul meu preferat chimenul

lia maria 1

15.03.2010, 07:45

Este si reteta mea preferata de saratele

silvi0ara 1

15.03.2010, 09:57

Miha 1

15.03.2010, 10:12

Nu stiu de la ce mi se trage dar azi as manca niste saratele.

Teo 1

15.03.2010, 19:26

dupa ziua de ieri, astazi mi-a fost rau; am gustat din toate si ''bietulstomac'' a cedat la atata incarcatura;

nadina73 1

30.03.2010, 02:43

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou - aperitiv