Saratele

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2009 | 13130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 100 g cascaval
  • 50 g telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Aluatul de foietej, partial dezghetat, il intindem pe masa si il nivelam cu sucitorul. Pe jumatate din foaie repartizam cascavalul si telemeaua rase pe razatoarea cu ochiuri mici.

Acoperim cu cealalta jumatate si presam putin cu mana la capete. Cu o rola zimtata se taie fasii din aluat, care mai apoi se rasucesc. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenus de ou si se dau la cuptor, la foc mediu pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stelute cu brinza