Imi place foarte mult mancarea indiana,desi mancam samosa in oras de la indieni,nu se compara cu cele facute de mine,de noi in casa,ale lor sunt foarte condimentate de-ti ia gura foc si de care condimente aveau erau amare,stiind ce mananc m-am delectat si pe internet si am gasit un video cu aceasta reteta,acum sa nu credeti ca stiu si limba indienilor,indianca vorbea franceza,ce bine de mine :D
Se taie ceapa cubulete si se pune la calit,apoi se adauga mazarea dupa ce sa rumenit ceapa,apoi pe rand condimentele si la final se pun cartofii fieti taiati cubulete si se lasa sa se caleasca bine.
Foile se pun pe o planseta sa se dezghete,apoi se pune pe fiecare cate putin din compozitie,se impaturesc in forma de triunghi si se lipesc cu furculita din loc in loc.
Normal acestea se prajesc dar eu le-am copt in tava ca sunt mai sanatoase.Se pot servi ca garnitura si nu numai,sunt bune asa simple.
Condimentele se pun dupa gustul fiecaruia,daca va place mai piperat se pune ghimbir mai mult sau piper.
Sa aveti pofta!