Mancarica de dovlecei

de adry88 in Mancaruri de post, 27 Iun 2013 | 12399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 cepe
  • 7 rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 3 morcovi
  • 3 ardei rosu
  • 2 ardei galbeni
  • sare
  • piper
  • 100 g orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de dovlecei:

Intr-o cratita adaugam ceapa tocata marunt si o calim putin, adaugam morcovul curatat si taiat cubulete mai mari, lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam ardeii tocati cubulete (curatati si spalati) si rosii tocate.

Lasam sa se calesca putin impreuna dupa care adaugam dovleceii, curatati si taiati cuburi, apa cat sa acopere si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand aproape sunt fierte legumele adaugam orezul spalat si scurs de apa, pasta de tomate dizolvata in putina apa, potrivim de sare si piper dupa gust.

Dam cratita la cuptor pana este fiert orezul,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de măsline - Rapidă, gustoasă și fără coacere

ieri la 10:25

Salata broccoli

de MarioC 1

pe 12.08 la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

pe 12.08 la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 12.08 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de dovlecei