Saleuri cu branza telemea

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2012 | 9319 vizualizari

 

ceva rapid de rontait

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • telemea sarata de vaca
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza telemea:

Aluatul de foietaj se lasa sa se dezghete la temperatura camerei. Se rade branza telemea pe razatoarea cu ochiuri mici. Se presara pe suprafata aluatului si apoi se intinde cu sucitorul sa intre branza in aluat. Se taie sub diverse forme si se mai fac si rasucele. Se pun in tava pe hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc putin. Sunt bune si reci si calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]