Boccelute cu ciuperci

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2010 | 4980 vizualizari

 

Dupa cum spuneam,ador clatitele.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 250 gr faina
  • 30 gr unt topit
  • ciuperci din conserva
  • parizer
  • cascaval
  • smantana
  • sare,piper
  • ulei
  • marar,ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boccelute cu ciuperci:

Se face compozitia de clatite din lapte,oua,faina,unt topit,sare.

Pentru ca umplutura este de ciuperci,am pus si marar in compozitia de clatite.

Se coc clatite foarte subtiri.

Pentru umplutura:

Ciupercile se spala si se taie.Ceapa verde se taie si se pune la prajit cu putin ulei.Adaugam ciupercile si parizerul taiat cubulete(al meu a fost felii,deci n-au prea iesit cubulete).

Se condimenteaza cu sare,piper,vegeta si se pune multa verdeata.

Pe fiecare foaie de clatita se pune putin cascava,o lingurita de smantana si umplutura de ciuperci.

Se face o bocceluta pe care eu am "legat-o" cu o felie de bacon.

Se pun la cuptor pentru 10 minute.

Mie imi plac chiar si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Corinuta 1

26.09.2010, 00:08

puideom150 1

21.02.2011, 22:14

Imi place ideea de "bocceluta"... O sa imprumut ideea, daca nu e cu banat...

diaconta 1

21.02.2011, 22:44

Puiule nu-i cu banat ce surpriza frumoasa mi-ai facut ,hai sa te ca nu ne vede nimenea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufle de branza