Salaul la cuptor este foarte sanatos si foarte delicios alaturi de legume. Reteta de salau cu legume la cuptor, o alegere sanatoasa si savuroasa pentru mesele tale. Bucura-te de combinatia delicioasa dintre pestele salau si legumele proaspete, perfecta pentru o alimentatie echilibrata si plina de gust.
Daca vrei sa prepari acest Salau cu legume la cuptor - Gust si savoare intr-o reteta sanatoasa, iata care sunt ingredientele necesare: salau, cartofi, morcovi, ceapa, lamaie si condimente.
Cum se prepara Salau cu legume la cuptor - Gust si savoare intr-o reteta sanatoasa
Pregatim o tava cu hartie de copt in care aranjam niste legume (cartofi taiati in 4, morcovi rondele si ceapa verde tocata marunt), deasupra asezam salaul, de preferat unul mai mare, care a fost in prealabil curatat si spalat bine. Deasupra pestelui asezam felii de lamaie, condimentam cu sare, piper, busuioc, punem si putin ulei de masline.
Punem un pahar cu apa in tava si bagam la cuptor cam 45 de min.
Incearca si reteta de File de salau la cuptor, servit cu cartofi si legume chinezesti sau reteta de Peste cu rosii si usturoi la cuptor, bun de te lingi pe degete.
Iti recomandam sa incerci si reteta de Peste la cuptor, cu rosii si masline, un preparat cu arome mediteraneene.
Pofta buna!