De această dată am plecat de aici http://sidyskitchen.blogspot.ro/2017/01/salata-waldorf.html și am preparat o salată minunată, cu ingrediente bine stabilite de ani de zile, doar că eu m-am jucat un picuț. O combinație reușită! Da și poate chiar fi cuprinsă în categoria Delicii de Paște ;)
Spor și poftă bună!
Țelina și merele se curăță, se taie cubulețe, se stropesc cu zeama de lămâie, ca să nu se oxideze. Salata se montează, chiar înainte de servire. Iaurtul se asezonează de sare, piper și puțin ulei de măsline. Se pun un strat de rucola sau salată verde, într-un vas/bol încăpător. Cuburile de țelină, mere și miezul de nucă mărunțit se amestecă cu dressingul din iaurt. Aici, ar fi trebuit să pun și boabele de struguri, dar din păcate am uitat de ele și am folosit roșii cherry ;) Amestecul de mai sus se așază peste frunzele de salată, se ornează cu miez de nucă mărunțit și boabe de struguri/ roșii cherry.
O salată simplă și la îndemâna oricărei gospodine, chiar și începătoare.
Spor și poftă bună! :-*