Salata Suba cu piept de pui

de Rahela Velicu in Salate, 9 Sep 2018 | 9118 vizualizari

 

O salata foarte gustoasa, cu un gust deosebit dat de combinatia cu sfecla rosie.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 sfecla mica
  • 2- 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 oua fierte
  • 200 g maioneza
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Suba cu piept de pui:

Mai intai punem la fiert pieptul de pui, in alta cratita cartofii cu morcovii si ouale, iar in alta cratita sfecla.

Dupa ce au fiert, taiem pieptul de pui in cubulete mici, iar legumele le dam pe razatoarea mare.

Punem pe un platou cubuletele de piept de pui, ungem cu putina maioneza si apoi adaugam cartofii. Presaram sare si ungem bine cu maioneza.

Urmeaza stratul de morcovi, apoi cel de ceapa tocata marunt, dupa care ungem cu maioneza, adaugam sfecla rosie data pe razatoarea mare si iarasi presaram sare si ungem cu maioneza. Urmeaza ultimul strat cu ouale date pe razatoarea mica si ornam cum dorim.

TIPS-URI

1

Eu folosesc maioneza cumparata la aceasta salata deoarece nu imi pare atat de gretoasa ca cea facuta in casa.

2

Salata trebuie lasata cateva ore la frigider pentru a se intrepatrunde gusturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Suba cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sparanghel cu sunca de Serrano si sos de mustar