Salata Suba cu piept de pui

de Rahela Velicu in Salate, 9 Sep 2018 | 8563 vizualizari

 

O salata foarte gustoasa, cu un gust deosebit dat de combinatia cu sfecla rosie.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 sfecla mica
  • 2- 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 oua fierte
  • 200 g maioneza
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Suba cu piept de pui:

Mai intai punem la fiert pieptul de pui, in alta cratita cartofii cu morcovii si ouale, iar in alta cratita sfecla.

Dupa ce au fiert, taiem pieptul de pui in cubulete mici, iar legumele le dam pe razatoarea mare.

Punem pe un platou cubuletele de piept de pui, ungem cu putina maioneza si apoi adaugam cartofii. Presaram sare si ungem bine cu maioneza.

Urmeaza stratul de morcovi, apoi cel de ceapa tocata marunt, dupa care ungem cu maioneza, adaugam sfecla rosie data pe razatoarea mare si iarasi presaram sare si ungem cu maioneza. Urmeaza ultimul strat cu ouale date pe razatoarea mica si ornam cum dorim.

TIPS-URI

1

Eu folosesc maioneza cumparata la aceasta salata deoarece nu imi pare atat de gretoasa ca cea facuta in casa.

2

Salata trebuie lasata cateva ore la frigider pentru a se intrepatrunde gusturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Suba cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de primavara