Salata Peste afumat MARIANA

de nico15 in Salate, 7 Noi 2010 | 13207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 bucati peste afumat
  • 200-250 gr de varza alba
  • 3-4 castraveti acri
  • 1 ceapa rosie,
  • ½ legatura de marar
  • 2-3 portocale
  • 150 gr de parmezan
  • 100 gr de porumb fiert din conserva
  • sare, piper,
  • nucsoara

Dressing:

  • Maioneza sau Iaurt light
  • 2 linguri mustar frantuzesc cu bobite
  • juice de la o lamaie si o portocala
  • 1 Plic Knorr Tzatziki
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Peste afumat MARIANA:

Se taie varza fideluta, se taie ceapa julien, castraveti in cubulete, se sareaza si pipereaza, pestele afumat se depieleaza si se taie in cubulete, adaugandu-se peste salata se taie portocala cubulete, se sareaza si pipereaza, se trece la adaugarea dressingului, dupa care se adauga porumbul si nucsoara si se rade parmezanul peste.

Pentru un design deosebit se poate decora cu alge marine sau un trandafir din rosie.
Aceasta era reteta preferata a mamei, ei ii placea la nebunie pestele afumat.


Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Peste afumat MARIANA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs