Salata orientala

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2016 | 5231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 1 ceapa rosie de apa
  • 2 fire de ceapa verde
  • castravete proaspat
  • 1 ou+1 albus de ou fiert
  • 1/2 lingurita otet
  • 3-4 linguri maioneza de casa
  • sare/piper
  • marar pentru ornament
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata orientala:

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare pentr 20-30 minute.

Se scot pe o farfurie,se tin sub apa rece pentru cateva minute(pentru a se curata coaja mai usor),se curata de coaja si se lasa sa se raceasca dupa care se taie cuburi.

Oul se pune la fiert pentru cateva minute,pana devine tare.

Ceapa se taie solzisori,oul si albusul se taie cubulete si se pun peste cartofi.

Castravetele se taie in patru.

Se condimenteaza dupa gust,se pune putin otet,se amesteca iar la final punem maioneza,amestecam bine,presaram marar proaspat si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata orientala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata orientala