Chestia asta am gustat-o cand am fost la ''Festivalul cascavelei''.Erau cei de la Unisol si faceau reclama uleiului.Chiar daca nu-i carnita,tare mi-a placut la gust si am zis sa incerc si eu.N-am gasit ulei Unisol si am luat Bunica.
Am taiat vinetele rondele le-am presarat cu sare si le-am lasat asa cca 10 minute. Apoi le-am sters cu un servet, am pus in functiune dry-cooker-ul si le-am fript pe o parte si pe alta .Am maruntit usturoiul si ardeiul iute. Intr-un castron am pus vinetele fripte, am adaugat usturoiul si ardeiul, apoi uleiul si am amestecat bine. Am acoperit castronul cu o farfurie si am lasat asa cca 10-15 minute, apoi am presarat patrunjel.
Am taiat dintr-o bagheta cateva feliute, le-am bagat la cuptor sa se rumeneasca si am servit cu salata de vinete deasupra.
O bunatate....
1
n-am simtit nici o diferenta intre uleiul Unisol ( cu care erau facute cele de la festival) si uleiul Bunica..