Salata de vinete

de misha71 in Salate, 16 Ian 2010 | 7056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 vinete
  • 250 ml ulei
  • 1 ceapa tocata marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete:

Vinetele se coc, se curata, se spala si se lasa la scurs citeva ore. Cand sunt bine scurse se toaca cu tocatorul de lemn sau cu mixerul -varianta cea mai usoara :))

Intr-un vas de plastic se pun vinetele tocate, se toarna uleiul putin cite putin, amestecand incontinuu. Cand vinetele nu mai stau lipite de vas sunt gata.

La sfarsit se pune si ceapa tocata marunt, se aseaza pe un platou sau in boluri si se orneaza cu rosii, ardei rosii, masline, patrunjel, sau fiecae dupa imaginatie.

In loc de ulei simplu se pot pune cateva linguri de maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Teo 1

16.01.2010, 23:23

bine te-ai gandit la o salata de vinete, arata apetisant!

mihaelar63 1

20.01.2010, 23:41

ai ornat-o foarte frumos imi place mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete, cu ardei copti