Salata de ton

de susu in Salate, 26 Iul 2012 | 4248 vizualizari

 

bune sunt salatele pe caldurile astea insa cine le mananca ca eu nu prea, am facut ieri niste ardei umpluti de post si ciorba de fasole verde cu multe legume si sana, o bunatate de acristura

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton intreg sau maruntit
  • 1 salata verde
  • 1 castravete
  • 1 ardei capia
  • 1 legatura de patrunjel
  • cateva rosii cherry
  • 1 conserva de porumb
  • 1 lamaie
  • cateva masline kalamata
  • 1 ceapa
  • ulei
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ton:

Se pune tonul la scurs in strecuratoare si se spala legumele. Intr-un bol pentru salata punem tonul, salata rupta bucati, castravetele felii sau cuburi, ardeiul julien, porumbul scurs, rosiile sferturi maslinele felii, ceapa solzisori, zeama de lamaie si sare. La sfarsit punem uleiul si patrunjelul.

TIPS-URI

1

pregatiti salata doar cu cateva minute inainte de a o servi lasand-o doar pentru cateva minte la rece altfel salata se inmoaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton si naut