Imi place foarte mult de Jamie. Pentru voiosia si naturaletea pe care le degaja atunci cand este in bucatarie, pentru felul simplu in care pregateste atatea mancaruri si care arata atat de imbietor la final...Imi place cum rupe frunzulite din ghiveciurile lui si le arunca in preparate si-mi place cum gusta cu mana din ceea ce pregateste, starnindu-ti si tie pofta sa i te alaturi.
L-am urmarit intr-o seara la tv cand prezenta o reteta interesanta, pe care am retinut-o rapid si am si executat-o.
Intai spalam bine legumele, verdeata si perele.Curatam telina, o dam pe razatoare, o asezam intr-un bol si o stropim cu zeama de lamaie pentru a ramane alba. Perele le dam pe razatoare si le amestecam cu telina. Adaugam cele doua lingurite de mustar, ardeiul iute tocat marunt si condimentam cu sare. Stropim cu putin ulei de masline si amestecam usor. Aranjam salata pe o farfurie si aruncam cu gratie peste ea cateva frunzulite de busuioc.
Se poate servi ca atare sau combinata cu prosciutto, dupa preferinte.