Salata de sfecla rosie cu branza Roquefort

de Catalina L in Salate, 18 Iun 2015 | 3262 vizualizari

 

Tot ceea ce are nevoie organismul găsim în sfecla roşie.
Consumată în oţet, proaspătă sau coaptă, este un superaliment nutritiv cu multe beneficii pentru sănătate.
Vitaminele A, C, complexul B, sulful, sodiul, calciul, fierul, iodul, potasiul şi antioxidanţii din sfecla roşie ajută la tratarea mai multor afecţiuni

 

INGREDIENTE

  • 3 sfecle rosii mici fierte - 500-600 gr
  • 80 g branza Roquefort
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet de vin
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 2 oua tari
  • sare, piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie cu branza Roquefort:

Fierbeti ouale 10 minute.  

Pregatim sosul vinaigrette: amestecam otetul, mustarul, sarea si piperul.  

La urma adaugam uleiul si frecam bine pana se obtine o crema subtire.   

Taiati sfecla, ouale tari si branza Roquefort in cuburi.  

Puneti-le intr-un castron si adaugati sosul vinaigrette. Adaugati sare, piper si amestecati.  

Dati la rece sau serviti imediat.  

Inainte de a servi puneti verdeata proaspat tocata.   

Puteti servi cu tartine de salata de vinete - reteta aici

Pofta Buna !!!!!!!!!!!!

TIPS-URI

1

Sfecla o puteti fierbe inainte si lasa la frigider peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu branza Roquefort" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata ”vitaminoasa”