Tot ceea ce are nevoie organismul găsim în sfecla roşie.
Consumată în oţet, proaspătă sau coaptă, este un superaliment nutritiv cu multe beneficii pentru sănătate.
Vitaminele A, C, complexul B, sulful, sodiul, calciul, fierul, iodul, potasiul şi antioxidanţii din sfecla roşie ajută la tratarea mai multor afecţiuni
Fierbeti ouale 10 minute.
Pregatim sosul vinaigrette: amestecam otetul, mustarul, sarea si piperul.
La urma adaugam uleiul si frecam bine pana se obtine o crema subtire.
Taiati sfecla, ouale tari si branza Roquefort in cuburi.
Puneti-le intr-un castron si adaugati sosul vinaigrette. Adaugati sare, piper si amestecati.
Dati la rece sau serviti imediat.
Inainte de a servi puneti verdeata proaspat tocata.
Puteti servi cu tartine de salata de vinete - reteta aici
Pofta Buna !!!!!!!!!!!!
1
Sfecla o puteti fierbe inainte si lasa la frigider peste noapte.