Ca de obicei trebuie sa ii multumesc sursei mele de inspiratie in alimentatia cruda si foarte sanatoasa Ligia Pop...ea m-a inspirat in aceasta reteta care a fost total pe gustul meu....
http://ligiapop.com/2011/04/04/ligias-kitchen-salata-de-primavara-cu-germeni-si-vlastari/
Eu am facut-o cu ingrediente pe care le-am avut in casa...in rest am respectat pasii din reteta....
Am maruntit radacinoasele impreuna cu ardeiul in robotul de bucatarie. Am taiat marunt leurda, am adaugat si zeama de lamaie, si am amestecat apoi cu germenii dinainte pregatiti. Am pus si salata maruntita.
Sosul Ligiei contine si fulgi de drojdie pe care eu nu i-am avut( data viitoare sigur ii gasesc)..l-am pregatit din lamaie sare si ulei si am amestecat in acelasi blender in care am in care am tocat radacinoasele pentru o culoare superba. Apoi am maruntit si usturoiul si am amestecat totul cu sosul delicios. Oauuu ce bun si sanatos! Am decorat cu felii de sfecla si castravete...Ligia esti la inaltime ca de fiecare data!