Salata de mazare - cu vitel la gratar

de ANCA in Salate, 24 Feb 2010 | 6002 vizualizari

 

Din seria... sa slabim, va prezentam ce mai mancam noi:D

 

INGREDIENTE

  • 500g mazare proaspata/congelata
  • 1 morcov mare
  • o ceapa rosie
  • 5-6 ciuperci proaspete
  • unt degresat
  • 2 catei usturoi
  • marar
  • oregano
  • cimbru
  • otet/lamaie
  • sare, piper
  • Friptura:
  • 2 bucati cat palma de muschi de vitel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de mazare - cu vitel la gratar:

Mazarea si morcovul se pun la steamer, pana se inmoaie, morcovul sa fie usor crocant, apoi l-am taiat cubulete mici.

Ceapa rosie am taiat-o julien subtire. Ciupercile taiate bucatele le-am inabusit in putin unt degresat (cam o lingurita), ele oricum isi vor lasa zeama, cu usturoiul maruntit,cimbru si oregano.

Am amestecat toate de mai sus intr-un castron, am adaugat mararul tocat si 2 linguri de otet/lamaie(dupa gust). sare si piper proaspat macinat.

Carnea condimentata cu putin piper si cimbru am fript-o pe gratar cateva minute pa ambele parti.

Friptura se poate servi ca atare, sau se poate marunti bine si se poate amesteca direct in salata (asa a preferat-o sotul)

Este extrem de gustoasa salata preparata asa, incercati-o si veti vedea!:)

 

TIPS-URI

1

In aceeasi combinatie se poate inlocui carnea cu bucati de ton in suc propriu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de mazare - cu vitel la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tabule (salata arabeasca)