Din seria... sa slabim, va prezentam ce mai mancam noi:D
Mazarea si morcovul se pun la steamer, pana se inmoaie, morcovul sa fie usor crocant, apoi l-am taiat cubulete mici.
Ceapa rosie am taiat-o julien subtire. Ciupercile taiate bucatele le-am inabusit in putin unt degresat (cam o lingurita), ele oricum isi vor lasa zeama, cu usturoiul maruntit,cimbru si oregano.
Am amestecat toate de mai sus intr-un castron, am adaugat mararul tocat si 2 linguri de otet/lamaie(dupa gust). sare si piper proaspat macinat.
Carnea condimentata cu putin piper si cimbru am fript-o pe gratar cateva minute pa ambele parti.
Friptura se poate servi ca atare, sau se poate marunti bine si se poate amesteca direct in salata (asa a preferat-o sotul)
Este extrem de gustoasa salata preparata asa, incercati-o si veti vedea!:)
1
In aceeasi combinatie se poate inlocui carnea cu bucati de ton in suc propriu.