Salata de legume fierte si pui

de Kori in Salate, 2 Noi 2011 | 7494 vizualizari

 

E o salata facuta din legumele si carnea de la supa din reteta precedenta.

 

INGREDIENTE

  • 3, 4 morcovi mari
  • 2, 3 radacini de patrunjel mari
  • 1 telina mare
  • 3, 4 cartofi medii
  • carnea de pui de pe spate, pulpe inferioare, gat si aripi 
  • 5, 6 castraveti murati medii
  • pt maioneza:  
  • 1 ou
  • 1 lingurita mustar
  • ulei
  • sare
  • otet de mere (sau lamaie)

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de legume fierte si pui:

Am taiat cubulete mici morcovii, radacinile de patrunjel, telina si carnea curatata de pe oase, care au fiert pt supa din reteta precedenta. Am fiert separat intre timp 4 cartofi medii si apoi i-am curatat si taiat si pe ei cubulete mici. Am taiat cubulete mici si 6 castraveti murati (tot din productia proprie:) ).

Am facut o maioneza din galbenus crud amestecat cu mustar in care am introdus treptat ulei amestecand in acelasi timp, pana am ajuns la cantitatea dorita. Am dres maioneza cu sare si otet de mere pana a fost delicioasa la gust:)

Apoi am amestecat toate ingredientele. 

A iesit o salata foarte gustoasa pe care am servit-o ca si garnitura la snitele din piept de pui. Nu stiu daca intra la garnituri, dar la gust a mers foarte bine:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume fierte si pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi