Salata de fructe

de silvi0ara in Dulciuri, 23 Apr 2010 | 4766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 mere  
  • 2 portocale  
  • 1 ananas proaspar sau din compot  
  • 1 cutie compot licis  
  • 2 linguri visine din visinata-optional  
  • visine din compot-de preferat fara samburi-  
  • 2-3 linguri afine din copot 2-3 linguri visinata,sau coniac  
  • 250g frisca batuta  
  • Pentru décor:  
  • capsuni proaspete
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fructe:

Initial, fructele care au coaja se curata si se scot samburii(unde este cazul).Apoi toate fructele se taie cubulete mici,sau dupa preferinta. Apoi se pun intr-un bol mare toate fructel pe care le folositi.Deasupra acestora se toarna sucul de la compotul de visine.(eu prefer acest suc,dar se poate folosii orice fel de suc va place) si se pune putina visinata sau coniac. Salata se pastreaza la frigider pana se serveste.

Cand se servesc se aseaza in cupe si se decoreaza cu frisca si bucati de capsuni.

Fructele pot fi diferite, totul depinde de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

23.04.2010, 12:33

ce frumos decor..........................felicitari!

Rocsi 1

23.04.2010, 14:50

numai buna acum ca avem nevoie de vitamine

nadina73 1

23.04.2010, 16:13

imi place mult salata de fructe

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema ganache de ciocolata alba.