Este o salata de vara super buna si sanatoasa. Am tot vazut ca s-a facut saptamina aceasta, eu am imbunatatit-o un pic adaugind piept de pui la ea si a iesit un deliciu.
Se curata pastaile si se rup in doua. Se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare si foaia de dafin pentru 15 minute. Usturoiul se curata si se piseaza bine, mararul se spala si se toaca marunt. Lamaia se stoarce. Pieptul de pui se taie fasii si se pune la prajit, pana ce s-a rumenit il punem de-o parte. Apoi am scurs fasolea bine, am adaugat sare, piper dupa gust, apoi adaugam pieptul de pui, sucul de lamaie, usturoiul pisat si sucul de lamaie. Amestecam bine si lasam cca 1/2 ora sa-si asimileze aromele. Uleiul ramine cel de la pieptul de pui... si gata salata.
1
O bucata de pine prajita linga este un deliciu
2
Si o putem numi si dietetica
3
Fasolea verde este foarte buna pentru diabetici