Este foarte buna...eu recunosc ca nu mananc ,pentru ca nu am mancat niciodata dar ceilalti din familie mananca...
Ceapa se curata ,se spala si se taie solzisori.
gogosarii se curata de seminte si se taie feliute mici si subtiri.
buretii ii curatati,ii spalati si ii fierbeti 20-30 min.
intr-o oala adaugati:apa,uleiul,otetul,sarea,zaharul piperul boabe si foile de dafin rupte bucatele.
puneti pe foc oala .
cand incepe sa fiarba acest sos adaugati ceapa.
o lasati sa fiarba acolo ,la foc mic,cam 5min.
apoi adaugati gogosarii si buretii fierti.
lasati totul sa fiarba la foc potrivit ,pana ce gogosarul se inmoaie cam pe jumatate.
cand e gata ,inchideti aragazul si lasati salata sa se raceasca.
borcanele,le spalati cu apa fierbinte.
dupa ce salata s-a racit se pune in borcane.
fiecare borcan se inveleste in hartie.
intr-o oala mai larga se aseaza borcanele,se pune apa cat sa acoperim borcanele.
deasupra punem un prosop de bucatarie si le punem la sterilizat.
le lasam circa40-50 min.
apoi le lasam sa se raceasca si le tinem la loc racoros.
pofta buna si sper sa va placa!!!