In zilele astea de post consumam tot mai multe legume pentru ca ne si plac mult. Asa ca avand mai multa treaba am facut repejor o salata in cantitate mai mare si am mancat toti pe saturate!! Eu bineinteles am mancat fara tofu ca sunt mai mofturoasa si na nu-mi place :))))
Spalam fiecare frunza de salata in parte, o scuturam bine de apa, o tamponam cu un servet si o rupem bucatele cu mana. Rosiile le spalam, indepartam cotorul si le taiem bucati potrivite. Spalam castravetii, ridichiile, le decojim si le taiem felii. Scurgem tofu de zeama si o taiem cubulete mici.
Amestecam salata verde cu rosiile, ridichile si castravetii. Intr-un bol punem putin otet balsamic, sare, piper si ulei. Amestecam bine si punem cate putin dressing peste salata pana este condimentata dupa gustul nostru. La final incorporam bucatile de tofu si maslinele. Puteti adauga si niste ceapa verde daca va place.
Pofta buna!