Salata cu patrunjel

de mamaieelena in Salate, 8 Apr 2011 | 4562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 1/2 de ardei proaspat rosu (imi place gustul de la ardeiul rosu)
  • 400 gr.ciuperci proaspete
  • 1 ceapa galbena mai mare
  • 14 fire de leurda proaspata
  • 1 legatura cu patrunjel
  • 1 buc. andiva
  • sos vinegreta:
  • otet ,sare,piper,apa,ulei de masline si o lingurita cu miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu patrunjel:

Ciupercile si cartofii curatati si taiati apoi pusi la fiert.

Intre timp se spala si curata ceapa ,ardeiul,leurda,patrunjelul si andiva dupa care le-am taiat nu foarte mici si le-am pus intr-un castron. Cea din urma am desfacut-o in foi si numai mijlocul l-am pus in salata taiat la fel ca celelalte. Cand cartofii si ciupercile erau fierte le-am lasat sa se racoreasca si am pus peste celelealte.

Intr-un bocan mic am pus toate ingredientele pentru sos vinegreta,am agitat bine si am rasturnat peste toata salata .Ca ornament am folosit foile de andiva.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu paste, rosii si ciuperci