Salata cu alge si peste

de CookieMonster in Peste, 11 Apr 2013 | 3982 vizualizari

 

Algele sun folosite atat ca aliment cat si in industria farmaceutica.
Contin minerale 24-25%, iod, brom, magneziu, potasiu, sodiu, calciu, fier, fosfor, zinc, vitamine: A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K, PP etc
Recomandari: imunitate, anemie, astenie, rahitiscm, insuficienta tiroidiana, celulita, tulbulari digestive, constipatie, tulbulari de menopauza etc.

 

INGREDIENTE

  • 500 g hering marinat
  • 25 g alge deshidratata
  • 2 oua fierte tari
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu alge si peste:

1. Algele se pun la hidratat 30 de minute in apa rece. Se scoate si se taie marunt.

2. Se adauga heringul marinat, taiat mai mic impreuna cu jumatete din zeama sa si ceapa si morcovul deasemena marinate.

3. Se pune la frigider 2 - 3 ore sa se intrepatrunda aromele. 

Se serveste cu 2 oua taiate in sferturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu alge si peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]