Salata calda de iarna

de Rocsi in Mancaruri de post, 23 Feb 2011 | 4818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1 rosie
  • jumatate castravete
  • 3-4 ridichii
  • 1 ceapa
  • o mana masline
  • 5-6 bucati gogosari in otet
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • otet(eu am folosit otet de la gogosarii in otet)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda de iarna:

Cartofii ii spalati si ii puneti la fiert.

ceapa o curatam,o taiem in doua.

o punem intr-o tigaita cu apa si ii dam cateva clocote(puteti sa o folositi si cruda,mie nu imi place de asta am ales varianta asta).

rosia o spalam si o taiem bucatele mici.

castravetele il curatam de coaja si il taiem feliute.

ridichiile le spalam,le curatam si le taiem .

gogosarii in otet ii taiem marunt.

toate legumele taiate le punem intr-un bol.

adaugam si maslinele.

dupa ce cartofii au fiert ,ii decojim si ii taiem cubutele.

ceapa o lasam putin la racorit si o tocam marunt.

le turnam in bol peste celelalte legume.

condimentam cu sare si piper.

punem si uleiul si putin otet dupa gust.

amestecam toate bine,apoi servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi si ciuperci cu "ciocolata"