festina pentru ca am facut-o pentru noaptea dintre ani si am ales sa o ornez asa si este putin diferita de reteta cu care eram eu obisnuita.
Spalam cartofiisi morcovii si ii punem la fiert in coaja.
Separat vom pune si ouale la fiert, nu cele pentru maioneza, ci cele pe care le vom baga in salata.
Intr-o alta oala vom pune pieptul de pui la fiert, impreuna cu telina, iar apa in care au fiert o vom pastra si vom face o supita.
Se taie gogosarii si castravetii in cubulete mici si se lasa la scurs.
Dupa ce au fiert cartofii, morcovii si telina, le lasam sa se raceasca, apoi le curatam de coaja, dupa care le taiem cubulete mici.
La fel procedam si cu pietul de pui si ouale fierte.
Amestecam usor toate ingredientele, condimentam cu sare si piper.
La sfarsit vom incorpora maioneza.
Dupa ce s-a obtinut o compozitie uniforma aceasta se pune pe un platou si se imbraca cu maioneza si se decoreaza in forma de ceas.