Salata Boeuf

de dakris in Salate, 2 Ian 2013 | 10438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 300 g pulpa porc
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 6-8 jumatati de gogosari
  • 5-6 castraveti murati
  • maioneza
  • 1 lingura mustar
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Boeuf:

Castravetii si gogosarii se toaca si se lasa la scurs.

Carnea se pune intr-o oala cu apa la fiert. Cand e pe jumatate fiarta se adauga cartofii, morcovii si telina, bucati mari, se adauga sare si se lasa la fiert. (Atentie la cartof sa nu fiarba prea tare ca se sfarama la tocat!) Se scurg legumele si carnea, se lasa la racit, apoi se toaca.

Intr-un bol incapator se amesteca bine toate ingredientele, se adauga sare si piper dupa gust, 1 lingura mustar si maioneza.

Se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Boeuf" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

dakris 1

04.01.2013, 17:52

va multumesc pt aprecieri!

Geanina87 1

14.01.2013, 23:15

tare frumos ornata

dakris 1

16.01.2013, 19:42

multumesc, Geanina87!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf