desi nu am avut conopida si pastirnac sa pun,deoarece aici nu gasesc ,salata a iesit foarte gustoasa
Maioneza am facut-o din 1 galbenus de la 1 ou fiert cu unul crud impreuna cu putina zeama de lamaie si sare si ulei, cu ajutorul mixerului...
Legumele se curata, se spala si se pun la fiert. Carnea se pune si ea la fiert schimbind apa dupa ce da primul clocot. Dupa ce e fiarta, indepartam toata partea grasa ce exista si o taiem cuburi mici. La fel procedam si cu legumele dupa ce s-au fiert
Se pun intr-un castron legumele, mazarea, carnea, mustarul, sarea, castravetii taiati cubulete marunte si maioneza si amestecam totul f bine. Gustam de sare si de acreala.
Ornam salata cu maioneza (eu am folosit putin si din comert deoarece nu mi-a ajuns cea facuta de mine,ptr ornat), castraveciori si cu masline. Eu am facut si o floricica si o gargarita cu ajutorul unui ardei rosu si bucati mici de masline.