De mult timp sunt în plan, rulorurile din carne de vită. ;) Mereu am avut o reticență, din cauza Zmeișorilor, ce nu prea sunt prieteni cu carnea de vită, doar la gulyas :D Ei, până la urmă, a fost totul foarte bine, întrebarea Zmeului Mijlociu: doar patru bucăți???? :D Gata cu vorbăria, spor la trabă și poftă bună ;)
Feliile de carne preparate, ca pentru snițel, adică feliate cât mai subțire, se asezonează de sare, piper, apoi se ung cu muștar. Se așează pe fiecare bucată de carne asezonată, câte două felii de sunculiță afumată și ardei copt din salată, apoi se rulează, se prind cu scobitori sau cleme specaule pentru rulade. Rulorile obținute se așează într-un vas termorezsitent, se stropesc cu puțin ulei de măsline, apoi se dau la cuptor ptr cca. 10 minute pe fiecare parte, apoi se toarnă vinul, se acoperă cu un capac, sau folie de aluminiu și se lasă la gătit cca. 90 de minute la foc mediu, 180 grade, electric. Rulorile se servesc fierbinți acompaniate de piure din cartofi și sos de ciuperci, în cazul nostru, dar deobicei cu varză roșie călită și găluște din cartofi, nemțești ;) Spor și poftă bună!