Rulouri din carne de porc

de Lau in Porc, 12 Sep 2011 | 5199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 200 g branza proaspata
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • 1 ardei rosu
  • 100 g suc de rosii
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Carnea de porc se spala, se sterge cu un prosop, se taie felii si se bat(ca la snitele)

Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc dupa gust

Branza se amesteca cu oul,sare

Se ia o felie de carne se unge cu branza si in mijloc se adauga ardeiul spalat ,curatat si tocat. Se ruleaza si cu scobitori prindem carnea

Asezam intr-o tava termorezistenta. Procedam intocmai pana terminam carnea

Amestecam sucul de rosii cu o cana de apa si adaugam in tava, crenguta de cimbru,jumatate de ardei tocat, 50 g unt taiat bucati, rozmarin si busuioc(eu am adaugat si o lingura de branza), dam la cuptorul incalzit cca 1 ora

Eu am adaugat cartofi cu 30 minute inainte sa fie gata

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gyros cu carne de porc