Jambon de porc la cuptor

de Bucataras Medi in Porc, 12 Oct 2010 | 13857 vizualizari

 

Garnitura este de ceva ciuperci................experta Gaby a zis ca sunt ghebe..............io nu prea pun baza pe ce spune ea dar ca sa-i fiu pe plac mai trec cu vederea........HAHAHA.
Fraged si buuuuuuuuuuunnnnnnnnn.................

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de jambon de circa 800 g
  • 1 pahar cu vin alb
  • ulei de masline
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • rozmarin uscat
  • boia dulce/iute (dupa preferinta)
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon de porc la cuptor:

Spalam bucata de jambon, o condimentam cu sare si o punem intr-un vas.Acoperim cu apa, turnam vinul  si adaugam cateva boabe de piper, cateva frunze de dafin si rozmarin.Dam la foc mic si lasam sa fiarba circa 30 min., sub capac.Din cand in cand luam spuma.Cand furculite intra usor in carne scoatem bucata si o asezam intr-un alt vas(eu am folosit vaul de lut).Stropim cu putin ulei de masline si condimentam cu piper proaspat macinat si boia.Adaugam cateva linguri din supa de carne in care a fiert si dam la cuptor.Lasam sa se rumeneasca bine, scoatem din cuptor , feliem si apoi servim alaturi de o salata sau o garnitura.

George a preferat o salata de ghebe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (49)

Bucataras Medi 1

14.10.2010, 18:54

a sosit Kamy?.................

kamy 1

14.10.2010, 19:37

nuuusa nu mai apelezi la serviciile lor ....sunt neseriosi

Bucataras Medi 1

14.10.2010, 19:41

.....kamy

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si carne de porc