Rulouri de porc umplute

de Miha in Porc, 14 Dec 2011 | 5528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de cotlet de porc
  • sare si piper
  • 8 felii bacon
  • Pentru umplutura:
  • 250 g branza de vaci
  • 1 lingura smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 2 catei usturoi
  • marar
  • sare si piper
  • 1 morcov
  • 1/2 gogosar
  • Pentru sos:
  • 4-5 catei usturoi
  • 150 g smantana
  • 1 frunza de busuioc verde
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc umplute:

Usturoiul, busuiocul si mararul se piseaza bine bine, apoi se adauga smantana. Se omogenizeaza si se potriveste gustul de sare. Se da la rece.

Feliile de cotlet se invelesc in folie alimentara si se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se sareaza si pipereaza dupa gust si se dau la frigider pana pregatim umplutura.

Branza de vaci se mixeaza cu smantana si galbenusul pana devine ca o crema. Se adauga usturoiul pisat, marar, sare si piper dupa gust.

Gogosarul se feliaza. Morcovul se da pe razatoare sau se feliaza.

Eu am folosit o razatoare speciala pentru morcov si au iesit un fel de spaghete din morcov. Eu le-am zis spaghete, copiii le-au zis mustati. :)))) Dar se poate pune si feliat subtire pe lungime.

Pe fiecare bucata de cotlet punem crema de branza pe toata suprafata, apoi felii de morcov si gogosar. Se ruleaza usor felia de carne, apoi se infasoara in bacon.

Fiecare rulou se inveleste individual in folie de aluminiu, se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu.

Dupa 30-40 de minute dezvelim rulourile din folie si dam din nou la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra.

Se lasa sa se racoreasca, se feliaza si se servesc cu sosul de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Miha 1

20.12.2011, 21:51

Silvia ce echipa faina am face noi impreuna...

RuxyRux 1

20.12.2011, 21:52

Wow!!!! Arata de senzatie Miha!!!! Esti ultrasuper priceputa!!!

Miha 1

21.12.2011, 08:53

Ruxy...nuuu...doar ma prefac... )

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi umplut cu legume si ghebe