Mod de preparare rulou de pui:
Se taie pieptul in patru bucati egale, se bat ca pentru snitele si se introduce in marinata formata din ingredientele mai sus mentionate dupa care se aseaza cate un strat de varza calita sau orice alta umplutura doriti si 3 fasii de cascaval. Pieptul de pui se ruleaza, se da prin oua si apoi se pune la prajit pentru a se rumenii cateva minute. Rulourile se scot intr-un vas rezistent la temperatura ridicata, se adauga apa si se dau la cuptor la o temperatura de 180 de grade. Din oualele ramase si cele 2 linguri de smanatana se formeaza un sos care se toarna peste rulouri cu 5 minute inainte de a fi gata.
Mod de preparare a inelelor de calamar:
Inelele de calamar se vor prajii in ulei , pe ambele parti, pane ce capata o culoare brun aurie. Se scot pe o farfurie peste care sa asezat un prosop de bucatarie pentru a se inlatura grasimea in exsces
Mod de preparare cartofi nature:
Cartofii se curata de coaja, se spala bine si se taie in cuburi. Se pun la fiert in apa cu sare. Se lasa la fiert timp de 30 de minute. Daca sunt fierti se strecoara de apa. Intr-o tigaie se pun la incalzit bucatelele de unt. Cand untul este topit se adauga cartofii si se lasa cateva minute pe toate partile. Se scot si deasupra se presare patrunjelul, sarea si piperul.