Un aperitiv minunat in prag de sarbatoare sau daca vrei sa-ti impresionezi musafirii.
Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei .Se amesteca cu carnea tocata impreuna cu 2 oua crude si felia de paine inmuiata si stoarsa.
Se condimenteaza cu sare, piper, ienibahar, coriandru si se omogenizeaza compozitia.
Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt si se intinde jumatate din compozitia de carne, se aseaza celelalte 4 oua fierte si se pune restul de compozitie, si se intinde uniform. Se da la cuptor cam 40 minute.
Cand rulada vieneza din carne de porc este aproape gata se scoate tava din cuptor si se pune deasupra felii de mozzarella si o mai lasam 10 minute la cuptor. Pofta buna!
1
rulada o putem unge cu ou deasupra
2
putem presara cascaval
3
cuptorul trebuie bine incins inainte de-a baga rulada
4
se poate servi calda sau rece