Rulada pizza

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2022 | 8063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 520g aluat foietaj proaspat (2 foi)
  • 300g sunca feliata
  • 300g cascaval feliat
  • 60g ketcup
  • oregano
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada pizza:

Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul.

Se unge cu ketchup pe toata suprafata si se presara oregano.

Se pun felii de sunca pe toata suprafata.

Se pun deasupra felii de cascaval si se ruleaza strans.

Se taie felii de aprox 4-5 cm.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou si se baga in cuptorul preincalzit la 180 de grade C.

Se tin in cuptor pana se rumenesc frumos. (circa 1 ora)

Se pot consuma calde sau reci.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana cu telemea