Rulada din omleta (2)

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2010 | 5637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • branza de oaie putin sarata
  • 6 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel
  • salam
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta (2):

Amestecam ouale cu 4 linguri de smantana si condimentele, atat cat sa se omogenizeze compozitia,nu mai mult.

Turnam compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt sau ulei.

Punem deasupra  patrunjelul tocat marunt.

Se introduce in cuptorul incins si se lasa la copt aproximativ 20 minute.

Cand s-a rumenit putin deasupra este gata.

In timp ce omleta este la cuptor dam branza pe razatoare si o amestecam cu 2 linguri de smantana.

Dupa ce am scos omleta si am rasturnat-o cu fundul in sus punem crema de branza peste si salamult taiat cubulete si rulam cu ajutorul hartiei de copt, lasam asa cateva minute dupa care o taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

24.07.2010, 18:44

va multumesc frumos, laly a fost super, pacat ca a trecut asa de repede

ela 1

25.07.2010, 00:57

lesin aici

Dana Cristea - pusikmea 1

25.07.2010, 18:14

ia o bucata ela, ca nu vreau sa te am pe constiinta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta