Ciuperci umplute la cuptor -2-

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2014 | 3794 vizualizari

 

Ciupercile la cuptor e o gustarica delicioasa ne-pretentios de preparat . Le pui doar la caldurica 10 minute umplute cu ce gasesti prin frigider .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci
  • 2 oua
  • 1 lingura rasa faina
  • 150 gr salam uscat
  • 150 gr branaza cu mucegai
  • codite de ceapa verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • nucsoara
  • sare
  • ulei masline 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor -2-:

  1. Curatati ciupercile de pelite .
  2. Pudrati-le cu sare si pudra de nucsoara .
  3. Curatati si spalati legumele .
  4. Feliati salamul , ceapa si ardeiul . Bateti spuma ouale cu putina sare si faina alba .
  5. Asezati ciupercile  intr-o tava non-aderenta . In fiecare palariuta turnati putina compozitie cu ou , puneti ceapa ,ardei , salam si branza. Dati la cuptor 10-15 minute .
  6. Ciupercile umplute pot fi servite alaturi de legume proaspetae atat calde cat si reci .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor -2-" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute