Rulada din muschi de porc

de Criss in Porc, 5 Apr 2011 | 11787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -600 g muschi de porc
  • -1 morcov
  • -100 g cascaval
  • -sare, piper, boia de ardei
  • -ulei de masline
  • -sos bechamel
  • -legume pentru garnitura (mocovi, broccoli, varza de bruxelles)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschi de porc:

Carnea se taie si se bate astfel incat sa rezulte un dreptunghi. Eu am facut doua mai mici ca mi s-a parut mai usor asa.

Morcovul de taie fasii subtiri si cascavalul felii. Carnea se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei. Peste carne se pun fasiile de morcovi si cascavalul. Se ruleaza si se invelesc bucatile de carne in folie de aluminiu. Se pun intr-un vas termorezistent, pentru 30 minute la cuptor, dupa care se indeparteza folia, avand grija sa pastram si sucul lasat de carne. Carnea o condimentam si la suprafata si mai punem in cuptor inca 20 minute sa se rumeneasca si sa prinda o crusta. 

Cand e gata carnea, turnam sosul lasat intr-o cratita,   adaugam o lingura de faina si 200 ml lapte si facem un fel de sos bechamell. La final adaugam o lingura de cascaval ras Legumele le fierbem in apa cu sare, apoi le scurgem si servim alaturi de feliile de rulada si sos. (Sosul mi s-a parut prea putin, dupa parerea mea trebuia cantitate dubla)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde