Rulada de pui cu fenel si piure de cartofi

de aziz in Pui, 15 Ian 2011 | 7722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un fenel marisor
  • o rosie
  • o ceapa
  • o lingura pasta de tomate
  • usturoi
  • sare piper supa instant
  • miere de albine 2 linguri
  • paprika iute
  • cartofi
  • margarina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu fenel si piure de cartofi:

pieptul de pui se pune la marinat de cu seara ,se sareaza pipereaza

se taie usturoiul  felii si se amesteca cu 2 linguri ulei de masline cu care se maseaza pieptul.

il impachetam in folie si-l dam la frigider pina a doua zi.

a doua zi inainte de a-l pune la cuptor se scot feliile de usturoi si ungem pieptul cu o pasta din miere de albine supa instant ,o lingura pasta de tomate,paprika iute ,il lrulam apoi si il legam bine cu sfoara (sa nu fuga:))

punem in tava rulada taiem rosia, fenelul si ceapa felii saram piperam ,paprika si putina supa instant+jumatate cana de apa fierbinte ,

acoperim cu folie si dam la cuptor 250 grade pt inceput apoi coborim la 200 si va sta cam 40 minute

luam folia apoi si lasam la rumenit.

se scoate rulada iar amestecul de legume il punem la blender si obtinem un sos iute dulceag .

se serveste cu piure de cartofi si salata de rucola.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu fenel si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci şi ananas în sos dulce-acrişor