pieptul de pui se pune la marinat de cu seara ,se sareaza pipereaza
se taie usturoiul felii si se amesteca cu 2 linguri ulei de masline cu care se maseaza pieptul.
il impachetam in folie si-l dam la frigider pina a doua zi.
a doua zi inainte de a-l pune la cuptor se scot feliile de usturoi si ungem pieptul cu o pasta din miere de albine supa instant ,o lingura pasta de tomate,paprika iute ,il lrulam apoi si il legam bine cu sfoara (sa nu fuga:))
punem in tava rulada taiem rosia, fenelul si ceapa felii saram piperam ,paprika si putina supa instant+jumatate cana de apa fierbinte ,
acoperim cu folie si dam la cuptor 250 grade pt inceput apoi coborim la 200 si va sta cam 40 minute
luam folia apoi si lasam la rumenit.
se scoate rulada iar amestecul de legume il punem la blender si obtinem un sos iute dulceag .
se serveste cu piure de cartofi si salata de rucola.