Rulada de porc

de Lau in Porc, 14 Ian 2016 | 7837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg fleica (burta)
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru porc
  • usturoi (2 capatani)
  • foi de dafin
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Bucata de carne se sareaza si se lasa 2 ore la rece.

Se  stropeste carnea cu ulei si se condimenteaza carnea cu condimente si se ruleaza cat mai strans.

Se leaga cu ata si se lasa 24 ore la rece.

A doua zi se fierbe cca 20 min. din momentul in care apa ajunge la temperatura de fierbere, intr-un ceaun in care am pus si foi de dafin, boabe de piper si o crenguta de cimbru.

Se scoate pe un blat si se lasa sa se raceasca dupa care se afuma.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]