Friptura de porc

de Micutza Luana in Porc, 4 Mai 2013 | 2964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 5 carnaciori de casa
  • o capatana usturoi
  • 50 ml ulei
  • 50 ml vin alb sau rosu
  • sare , piper , delicat ,
  • o telina verde (coada)
  • 2 foi de dafin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Carnea de porc se taie felii subtiri si se aseaza intr-o tava, de asemenea si carnatul. Se preasara pe rand condimentele, sarea, piperul, foile de dafin, vinul, uleiul, telina taiata bucati cat mai mari si usturoiul taiat rondele . 

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor circa o ora . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu legume la cuptor