Rulada de ciocolata

de Alexandra Elena in Prajituri, 25 Apr 2012 | 4767 vizualizari

 

Este prima mea reteta sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 95 g apa
  • 350 g zahar
  • 500 g lapte praf
  • un pachet de unt
  • 2 linguri cacao
  • esenta de rom
  • esenta de migdale
  • nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de ciocolata:

  Pentru coicolata neagra: se fierbe siropul: 50 g apa, 200 g zahar, se adauga esenta de rom. Se ia deoparte si se pune cacao, o jumatate de pachet de unt si 250 g lapte praf.

  Pentru ciocolata alba: se fierbe siropul: 45 g apa, 150 g zagar, esenta de migdale. Se ia deoparte si se adauga o jumatate de pachet de unt si 250 g lapte praf.

  Se uda o coala de ceolofan, se intinde prima compozitie, apoi a doua si se adauga nuci sau alune, stafide, dupa preferinta. Se ruleaza, si se tine la frigider pana cand se intareste.

TIPS-URI

1

Untul se poate adauga cand e siropul pe foc, se incorporeaza mai bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]