Aceasta este denumirea sub care este gasit acest fel de mancare in restaurante de aceea am abordat si eu problema asa este vorba de picioarele de broasca , considerate o delicatesa in diverse bucatarii internationale. Unii sunt curiosi sa guste altii nu ar manca asa ceva niciodata....eu sunt din categoria celor care au vrut sa guste asa ca postez si aici reteta.
Preparare: se decongeleaza carnea daca este congelata ( de obicei sub aceasta forma se gasesc prin magazine) in 100 ml de apa amestecata cu 100 ml de lapte. Ii lasam acolo pret de 2-3 ore la temperatura camerei .
Dupa aceea ii stoarcem bine si ii condimentam cu sare si piper si turnam suc de lamaie peste ei . Se trece fiecare bucata prin faina alba si apoi se prajeste in uleiul incins.
Se servesc fierbinti, eu i-am servit cu o garnitura de orez, presarati cu patrunjel taiat marunt si optional lamaie stoarsa proaspat. Au gust interesant, ceva intre pui si peste de aici poate si denumirea de “pui de balta”.