Iata surpriza mea pentru voi!!!! O prajitura pufoasa si racoritoare numai buna de impartit cu prietenii.
Blat:
Separam ouale. Mixam galbenusurile cu indulcitor, esenta vanilie si sare pana ce amestecul creste putin. Turnam usor faina, budinca si praful de copt, dupa ce le-am amestecat in prealabil. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare apoi le incorporam usor peste amestecul de faina. Compozitia obtinuta o punem intr-o tava de yena sau neaderenta ori tapetata cu hartie de copt, la foc mediu pentru 20-25 de minute.
Crema:
Separam galbenusurile de albusuri. Mixam galbenusurile cu indulcitor si esenta de vanilie pana isi dubleaza volumul. Adaugam praful de budinca, branza si iaurtul. Albusurile batute tare se incorporeaza in compozitia de branza cu ajutorul unei spatule, cu miscari de sus in jos. Crema trebuie sa aiba volum, sa fie pufoasa. Scoatem blatul si turnam peste el crema de branza. Dam din nou la cuptor pentru 40 de minute, tot la foc mediu.
Decor:
Cand prajitura este gata o lasam sa se raceasca si apoi o decoram cu gel facut din ceai, indulcitor si pliculetele de tort gelee conform instructiunilor de pe plic.