Pentru ca ne place ciocolata.......
Mixam galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul. Adaugam uleiul apoi apa fierbinte mixand in continuare, Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si la final incorporam usor albusurile batute spuma.
Luam din aceasta compozitie 3-4 linguri si le amestecam cu lingurita de cacao. Punem hartie de copt intr-o tava si din compozitia cu cacao trasam dungi oblice . Introducem tava in cuptorul incins pentru 3-4 minute. Scoatem tava din cuptor si peste dungile maro turnam compozitia alba. Introducem din nou tava la cuptor pentru 15-20 de minute.
Dupa ce s-a copt scoatem blatul pe un prosop ud si rulam cu tot cu hartia de copt. Lasam blatul sa se raceasca apoi il desfacem si punem crema de ciocolata fineti amestecata cu frisca batuta. Rulam din nou blatul si il infasuram cu folie alimentara pana in momentul servirii.