Reteta de crema este cea a Inei cu foarte mici modificari ale cantitatilor.....Multumesc Ina, crema a iesit delicioasa....
Blatul: se bat albusurile spuma tare cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile si se amesteca bine dupa fiecare. Se adauga faina cernuta si se amesteca usor cu o spatula, apoi esenta de vanilie. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt unsa cu putin unt si se coace cam 15 - 20 de minute. Se pune pe un servet textil umed, se ruleaza, se lasa 5 minute rulat, apoi se deruleaza si se lasa sa se raceasca complet.
Crema: se pun intr-o craticioara apa, cacaoa, zaharul si faina si se amesteca bine. Se pune vasul la bain-marie si se amesteca pana se ingroasa bine. Se da la racit, apoi se adauga untul inmuiat la temperatura camerei, esenta de rom si nuca macinata. Se omogenizeaza bine crema si se da la rece pana capata consistenta.
Se intinde mai mult de jumatate din crema pe blat, se ruleaza si se da la congelator pentru 15 minute. Se scoate rulada si se unge cu restul de crema , apoi se spriteaza frisca batuta deasupra.