Albusurile le mixam bine, adaugam treptat zaharul. In spuma densa ce am obtinut-o incorporam galbenusurile, apoi faina. Intr-un caston mic punem 4-5 linguri de compozitie si o amestecam cu cacaua. Luam din compozitia cu cacao cate o jumatate de lingurita si facem gramajoare in tava pregatita pentru cuptor, cu distanta de 3cm intre ele. Cu ajutorul unei scobitori formam stelute....se pot face si cu posul.
Bagam tava in cuptor pentru 5 minute pana vedem ca s-au copt usor la suprafata. Turnam usor compozitia de blat, nivelam cu atentie sa nu deranjam stelutele
Scoatem blatul copt din cuptor, il rastunam pe un servet si il rulam. Il lasam sa se raceasca, apoi cu grija il desfacem si il umplem cu crema.
Crema: dizolvam faina in putin lapte rece, adaugam zaharul si ouale, punem si restul de lapte fierbinte si fierbem crema la foc mic. Cand s-a ingrosat adaugam ciocolata bucatele, punem si vanilia sau romul. Crema o lasam la racit si apoi o mixam cu untul si o amestecam cu frisca mixata impreuna cu un intaritor de frisca.